Startup Business Forum 18-Тhe future is coming 20. новембра у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Startup Business Forum 18-The future is coming 20. novembra u NTP Beograd

Startup biznis Forum 18-The future is coming 20. novembra u NTP Beograd

Prvi poslovni forum inovativno-tehnoloških preduzeća Startup Business Forum 18-The future is coming biće održan 20. novembra u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

Forum će okupiti domaće startap kompanije, uspešne, velike kompanije koje posluju u Srbiji i regionu, kao i institucije zadužene za razvoj domaće privrede. Cilj foruma je da podstakne saradnju malih i velikih preduzeća – da pomogne tehnološko-inovativnim startap preduzećima da predstave svoje poslovne poduhvate uspešnim kompanijama, dok će velike kompanije, sa druge strane, dobiti mogućnost da u direktnoj komunikaciji sa startapima nađu partnere i podršku za unapređenje i inoviranje poslovnih procesa.

Startapi će u okviru B2B susreta u kratkoj formi od 5-10 minuta predstaviti svoj proizvod ili uslugu velikim kompanijama. Kompanije sa kojima će se sastati, startapi biraju unapred. Takođe, u formi reverse pitch-a velike kompanije predstaviće svoje izazove sa kojima se suočavaju tokom poslovanja kako bi dobili potencijalni predlog rešenja.

Prvi Startup Business Forum organizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Naučno tehnološkim parkom Beograd, organizacijom Privredni forum mladih i Ministarstvom omladine i sporta.