Startup Business Forum 18-Тhe future is coming 20. новембра у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Startup Business Forum 18-Тhe future is coming 20. новембра у НТП Београд

Startup biznis Forum 18-The future is coming 20. novembra u NTP Beograd

Први пословни форум иновативно-технолошких предузећа Startup Business Forum 18-Тhe future is coming биће одржан 20. новембра у Научно-технолошком парку Београд.

Форум ће окупити домаће стартап компаније, успешне, велике компаније које послују у Србији и региону, као и институције задужене за развој домаће привреде. Циљ форума је да подстакне сарадњу малих и великих предузећа – да помогне технолошко-иновативним стартап предузећима да представе своје пословне подухвате успешним компанијама, док ће велике компаније, са друге стране, добити могућност да у директној комуникацији са стартапима нађу партнере и подршку за унапређење и иновирање пословних процеса.

Стартапи ће у оквиру Б2Б сусрета у краткој форми од 5-10 минута представити свој производ или услугу великим компанијама. Kомпаније са којима ће се састати, стартапи бирају унапред. Такође, у форми reverse pitch-a велике компаније представиће своје изазове са којима се суочавају током пословања како би добили потенцијални предлог решења.

Први Startup Business Forum организује Привредна комора Србије у сарадњи са Научно технолошким парком Београд, организацијом Привредни форум младих и Министарством омладине и спорта.