Отворен зимски стартап камп ParkUP! - Naučno-tehnološki park Beograd

Otvoren zimski startap kamp ParkUP!

Zimski studentski startup kamp ParkUP! zvanično je počeo danas u NTP Beograd! Tokom narednih 5 dana, 60 polaznika slušaće o Lean metodologiji, raditi na Canvas modelima, učiti o upravljanju vremenom, testirati probleme, rešavati izazove, upoznati se sa startapima i iskusiti kako izgleda pitch!

Prvog dana, studenti su izabrali oblasti i formirali timove u kojima će raditi u narednim danima. Dobili su i osnovne inpute kako prepoznati ideju i poslovne prilike u svom okruženju, čuli iskustva nekih od polaznika letnjeg startup kampa, dok su posebno motivišući bili saveti Branimira Rakića, osnivača Origin Trail, koji je kamperima podelio svoja iskustva u razvoju startapa – kako istrajati i zašto ne odustajati od svog cilja!
Uz to, polučasovno predavanje održao je i Haim Gil-Ad, dugogodišnji preduzetnik i stručnjak iz Izraela koji je radio sa brojnim timovima na razvoju poslovanja.

Tokom trajanja ParkUP!-a, studenti će prolazeći kroz interaktivna predavanja i radionice bazirane na Lean metodologiji, razvijati preduzetničke veštine i svoje ideje koje će prezentovati poslednjeg dana kroz simulaciju Demo Day-a.

Partner NTP Beograd na realizaciji ovog programa  je Poslovno-tehnološki inkubator Tehničkih fakulteta Beograd, kamp se održava uz podršku Vlade Konfederacije Švajcarske, a jedinstvenom iskustvu i zanimljivom druženju tokom narednih dana doprineće i prijatelji zimskog studentskog kampa u Naučno-tehnološkom parku Beograd – kompanije Kanjaz Miloš, Fliksbus, Ferdinand knedle, Slatkoteka, RobRoy1884, Džoks.

Fotografije pogledajte na našoj Facebook strani.