Отворен зимски стартап камп ParkUP! - Naučno-tehnološki park Beograd

Отворен зимски стартап камп ParkUP!

Зимски студентски стартуп камп ParkUP! званично је почео данас у НТП Београд! Током наредних 5 дана, 60 полазника слушаће о Lean методологији, радити на Canvas моделима, учити о управљању временом, тестирати проблеме, решавати изазове, упознати се са стартапима и искусити како изгледа pitch!

Првог дана, студенти су изабрали области и формирали тимове у којима ће радити у наредним данима. Добили су и основне инпуте како препознати идеју и пословне прилике у свом окружењу, чули искуства неких од полазника летњег стартуп кампа, док су посебно мотивишући били савети Бранимира Ракића, оснивача Origin Trail, који је камперима поделио своја искуства у развоју стартапа – како истрајати и зашто не одустајати од свог циља!
Уз то, получасовно предавање одржао је и Хаим Гил-Ад, дугогодишњи предузетник и стручњак из Израела који је радио са бројним тимовима на развоју пословања.

Током трајања ParkUP!-а, студенти ће пролазећи кроз интерактивна предавања и радионице базиране на Lean методологији, развијати предузетничке вештине и своје идеје које ће презентовати последњег дана кроз симулацију Демо Даy-а.

Партнер НТП Београд на реализацији овог програма  је Пословно-технолошки инкубатор Техничких факултета Београд, камп се одржава уз подршку Владе Конфедерације Швајцарске, а јединственом искуству и занимљивом дружењу током наредних дана допринеће и пријатељи зимског студентског кампа у Научно-технолошком парку Београд – компаније Kањаз Милош, Фликсбус, Фердинанд кнедле, Слаткотека, RobRoy1884, Џокс.

Фотографије погледајте на нашој Facebook страни.