Отворене пријаве за летњи студентски камп ParkUP! 2019 - Naučno-tehnološki park Beograd

Otvorene prijave za letnji studentski kamp ParkUP! 2019

Naučno-tehnološki park Beograd otvorio je prijave za letnji studentski kamp ParkUP! 2019!

Reč je o intezivnom petodnevnom programu učenja, rada i druženja, namenjenom studentima sa ciljem da zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startap-a!

Kamp će biti održan od 10. do 16. jula u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Za učešće je dovoljna otvorenost ka novim znanjima. Nije potrebno da studenti imaju oformljen tim ili poslovnu ideju – do nje će doći kroz dinamičan rad na kampu!

Program kampa obuhvata interaktivan rad kao uvod u proces formiranja poslovnih ideja korišćenjem Lean startup metodologije sa akcentom na definisanje problema i rešenja, definisanju profila i segmenata kupaca, konkurenciji i tržištu. Svaki polaznik će za vreme kampa biti deo jednog od 10 multidicsiplinarnih timova što će im pomoći da steknu veštine o formiranju timova i liderstvu.

Polaznici kampa će imati priliku i da se upoznaju sa preduzetnicima, startap osnivačima i mentorima  i iz prve ruke čuju kako izgleda startap svet. Osim korisnih saveta preduzetnika za  lični i profesionalni razvoj,  iskusiće i kako izgleda DemoDay u startap svetu i koje veštine su potrebne za uspešno predstavljanje startap tima.

Ovo je, inače, treći u nizu studenstki kamp koji realizuje NTP Beograd. Kroz prethodna dva, letnji u julu 2018. i zimski u februaru ove godine, prošlo je oko 120 studenata, održano je više od 30 radionica, formiran je 21 tim, od kojih je više njih nastavilo da razvija svoju ideju!

Postani i ti deo nove startap generacije!

Prijave za letnji studentski kamp ParkUP! su obavezne i otvorene su do 28. juna 2019. godine na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8YeDl4fwBx42OQPteJEUluHRT5SgxnltqL4JEww35iSS-VA/viewform?fbclid=IwAR1B6gR3khunZyeske0K0ak1_ekP13VZX9dY1cL2xGJX7cUHuV-mU_EQ0Ks

Učešće na Kampu je bez nadoknade. Kamp će biti realizovan u popodnevnim časovima i obavezan je za sve registrovane polaznike, a aktivni učesnici dobiće sertifikat o uspešno završenoj obuci.

Više detalja na https://ntpark.rs/parkup/