Отворене пријаве за летњи студентски камп ParkUP! 2019 - Naučno-tehnološki park Beograd

Отворене пријаве за летњи студентски камп ParkUP! 2019

Научно-технолошки парк Београд отворио је пријаве за летњи студентски камп ParkUP! 2019!

Реч је о интезивном петодневном програму учења, рада и дружења, намењеном студентима са циљем да закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје/уоче проблеме, формирају тим и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартап-а!

Камп ће бити одржан од 10. до 16. јула у Научно-технолошком парку Београд. За учешће је довољна отвореност ка новим знањима. Није потребно да студенти имају оформљен тим или пословну идеју – до ње ће доћи кроз динамичан рад на кампу!

Програм кампа обухвата интерактиван рад као увод у процес формирања пословних идеја коришћењем Lean стартуп методологије са акцентом на дефинисање проблема и решења, дефинисању профила и сегмената купаца, конкуренцији и тржишту. Сваки полазник ће за време кампа бити део једног од 10 мултидицсиплинарних тимова што ће им помоћи да стекну вештине о формирању тимова и лидерству.

Полазници кампа ће имати прилику и да се упознају са предузетницима, стартап оснивачима и менторима  и из прве руке чују како изгледа стартап свет. Осим корисних савета предузетника за  лични и професионални развој,  искусиће и како изгледа DemoDay у стартап свету и које вештине су потребне за успешно представљање стартап тима.

Ово је, иначе, трећи у низу студенстки камп који реализује НТП Београд. Кроз претходна два, летњи у јулу 2018. и зимски у фебруару ове године, прошло је око 120 студената, одржано је више од 30 радионица, формиран је 21 тим, од којих је више њих наставило да развија своју идеју!

Постани и ти део нове стартап генерације!

Пријаве за летњи студентски камп ParkUP! су обавезне и отворене су до 28. јуна 2019. године на линку: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8YeDl4fwBx42OQPteJEUluHRT5SgxnltqL4JEww35iSS-VA/viewform?fbclid=IwAR1B6gR3khunZyeske0K0ak1_ekP13VZX9dY1cL2xGJX7cUHuV-mU_EQ0Ks

Учешће на Кампу је без надокнаде. Камп ће бити реализован у поподневним часовима и обавезан је за све регистроване полазнике, а активни учесници добиће сертификат о успешно завршеној обуци.

Више детаља на https://ntpark.rs/parkup/