Убрзај развој спортске технологије кроз Colosseum Bootcamp - Пријаве за подршку sports-tech стартапима - Naučno-tehnološki park Beograd

Ubrzaj razvoj sportske tehnologije kroz Colosseum Bootcamp – Prijave za podršku sports-tech startapima

U okviru programa Colosseum Sports Tech Serbia, Naučno-tehnološki park Beograd u saradnji sa izraelskim partnerom Colosseum Sport i ove godine nastavlja da podržava timove i startape koji razvijaju inovativna rešenja u oblasti sporta!

Colosseum Bootcamp 2020 obezbediće startapima u ranoj fazi razvoja podršku za dalji razvoj njihovih ideja i povezivanje inovatora sa sportskom zajednicom kako bi se ubrzala primena tehnoloških rešenja.  Podrška se odnosi na:

– Razvoj poslovnog modela (kroz radionice ili direktne konsultacije)

– Razvoj specifičnih potreba biznisa (marketing, prodaja, finansije, IP, razvoj tima)

– Povećanje vidljivosti pred ciljnim grupama

– Umrežavanje sa lokalnom sports-tech zajednicom i međunarodnim ekspertima u industriji sportskih tehnologija

– Pristup investitorima i fondovima

– Pristup inspirativnom poslovnom okruženju u NTP Beograd i inovacionim laboratorijama

Javite nam se prijavom na LINKU!  Ubrzajmo razvoj i primenu vašeg rešenja i oblikujmo obudućnost sporta zajedno!

Učešće na Bootcamp-u je bez naknade, a prijave su otvorene do daljnjeg.

U saradnji sa sportskim organizacijama, sportistima i liderima industrije, pripremamo i niz izazova koji predstavljaju potrebe industrije za razvojem novih tehnoloških rešenja u sportu, pa se na program mogu javiti i oni koji nemaju svoju ideju ali u rešavanju ovih problema prepoznaju biznis prilike i žele da se uključe u rešavanje izazova primenom novih tehnologija.

Program je omogućen i zahvaljujući projektu “Tehnopark Srbija 2 – podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova” podržanog od strane Vlade Švajcarske u cilju podizanja svesti o preduzetništvu i inovacijama.

Učešćem na Colosseum Sports Tech Serbia programu postajete deo svetske mreže sports-tech lidera koju predvodi naš izraelski partner. Colosseum Sport Israel započeo je i online seriju pitch-eva sports-tech startapa pred globalnom publikom i investitorima koji ulažu u ovoj oblasti, što je sjajna prilika za sve startape bilo da tragaju za investicijom ili žele da nauče više o ovoj industriji. Ukoliko ste zainteresovani da i sami predstavite svoje rešenje na nekom od narednih DemoDay sesija, javite nam se na linku. Više informacija o ovom događaju naći ćete OVDE.