Убрзај развој спортске технологије кроз Colosseum Bootcamp - Пријаве за подршку sports-tech стартапима - Naučno-tehnološki park Beograd

Убрзај развој спортске технологије кроз Colosseum Bootcamp – Пријаве за подршку sports-tech стартапима

У оквиру програма Colosseum Sports Tech Serbia, Научно-технолошки парк Београд у сарадњи са израелским партнером Colosseum Sport и ове године наставља да подржава тимове и стартапе који развијају иновативна решења у области спорта!

Colosseum Bootcamp 2020 обезбедиће стартапима у раној фази развоја подршку за даљи развој њихових идеја и повезивање иноватора са спортском заједницом како би се убрзала примена технолошких решења.  Подршка се односи на:

– Развој пословног модела (кроз радионице или директне консултације)

– Развој специфичних потреба бизниса (маркетинг, продаја, финансије, ИП, развој тима)

– Повећање видљивости пред циљним групама

– Умрежавање са локалном sports-tech заједницом и међународним експертима у индустрији спортских технологија

– Приступ инвеститорима и фондовима

– Приступ инспиративном пословном окружењу у НТП Београд и иновационим лабораторијама

Јавите нам се пријавом на ЛИНКУ!  Убрзајмо развој и примену вашег решења и обликујмо обудућност спорта заједно!

Учешће на Bootcamp-у је без накнаде, а пријаве су отворене до даљњег.

У сарадњи са спортским организацијама, спортистима и лидерима индустрије, припремамо и низ изазова који представљају потребе индустрије за развојем нових технолошких решења у спорту, па се на програм могу јавити и они који немају своју идеју али у решавању ових проблема препознају бизнис прилике и желе да се укључе у решавање изазова применом нових технологија.

Програм је омогућен и захваљујући пројекту “Технопарк Србија 2 – подстицање извоза кроз развој технолошких паркова” подржаног од стране Владе Швајцарске у циљу подизања свести о предузетништву и иновацијама.

Учешћем на Colosseum Sports Tech Serbia програму постајете део светске мреже sports-tech лидера коју предводи наш израелски партнер. Colosseum Sport Israel започео је и онлине серију pitch-ева sports-tech стартапа пред глобалном публиком и инвеститорима који улажу у овој области, што је сјајна прилика за све стартапе било да трагају за инвестицијом или желе да науче више о овој индустрији. Уколико сте заинтересовани да и сами представите своје решење на неком од наредних DemoDay сесија, јавите нам се на линку. Више информација о овом догађају наћи ћете ОВДЕ.