О умећу изградње успешних стартапа са Арманном Којићем 6. априла на Raising Talks - Naučno-tehnološki park Beograd

O umeću izgradnje uspešnih startapa sa Armannom Kojićem 6. aprila na Raising Talks

Retku priliku da čujete startap osnivače kao što je Armann Kojić ne smete propustiti na našem narednom Raising Talks webinar-u „Startap priče koje čuvaju planetu – Od marketinga do nanotehnologije, preko Islanda i Silicijumske doline“ koji zakazujemo za 6. april od 17h.

Sa nekoliko startapa iza sebe, Armann je osnovao i danas vodi Nanom, green-tech startap koji u Silicijumskoj dolini razvija vrhunsku nanotehnologiju za razvoj materijala za baterije. Podržani su i od Village Global, mreže koja uživa poverenje i podršku Bill Gatesa, Jeff Bezosa i Reid Hoffmana, a nedavno su dobili i 2 mil USD iz EU Green Deal za razvoj ove zelene tehnologije.

Očekuje nas uzbudljiva startap priča i korisni saveti o preduzetništvu! Prijave za učešće na webinaru distupne su na LINKU.

Armann će evocirati svoje startap početke i naučene lekcije, a naročito skorašnja iskustva o networking-u, mindset-u, investitorima i izazovima razvoja startapa u Silicijumskoj dolinini gde su došli sa Islanda.

Armann je bio i potpredsednik marketinga u DeCODDE Genetics (kupljen od Amgen za 415 miliona dolara), dok je u McCann Erickson razvijao i vodio kampanje za velike svetske brendove poput Coca-Cole-e ili Domino. Bio je i učesnik Stanford StartKs Mentor Labs za izvanredne preduzetnike!

Vidimo se 6. aprila od 17h!