О умећу изградње успешних стартапа са Арманном Којићем 6. априла на Raising Talks - Naučno-tehnološki park Beograd

О умећу изградње успешних стартапа са Арманном Којићем 6. априла на Raising Talks

Ретку прилику да чујете стартап осниваче као што је Арманн Kојић не смете пропустити на нашем наредном Raising Talks webinar-у “Стартап приче које чувају планету – Од маркетинга до нанотехнологије, преко Исланда и Силицијумске долине” који заказујемо за 6. април од 17h.

Са неколико стартапа иза себе, Арманн је основао и данас води Nanom, green-tech стартап који у Силицијумској долини развија врхунску нанотехнологију за развој материјала за батерије. Подржани су и од Village Global, мреже која ужива поверење и подршку Bill Gatesa, Jeff Bezosa и Reid Hoffmana, а недавно су добили и 2 мил USD из EU Green Deal за развој ове зелене технологије.

Очекује нас узбудљива стартап прича и корисни савети о предузетништву! Пријаве за учешће на webinaru диступне су на ЛИНКУ.

Арманн ће евоцирати своје стартап почетке и научене лекције, а нарочито скорашња искуства о networking-у, mindset-у, инвеститорима и изазовима развоја стартапа у Силицијумској долинини где су дошли са Исланда.

Арманн је био и потпредседник маркетинга у DeCODDE Genetics (купљен од Amgen за 415 милиона долара), док је у McCann Erickson развијао и водио кампање за велике светске брендове попут Coca-Cole-e или Domino. Био је и учесник Stanford StartKs Mentor Labs за изванредне предузетнике!

Видимо се 6. априла од 17h!