Prilika da se povežete sa LG Electronics – Poziv inovativnim kompanijama za direktne B2B sastanke

U okviru aktivnosti podrške startapima i rastućim tehnološkim kompanijama, Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd) organizuje B2B sastanke sa predstavnicima Open Innovation tima LG Electronics R&D Lab i poziva sve inovativne tehnološke kompanije iz Srbije, zainteresovane za uspostavljanje saradnje, partnerstava ili zajedničke projekte, da se jave.

Menadžeri Open Innovation tima, traže tehnološke partnere za sve timove za istraživanje i razvoj kompanije LG Electronics u različitim pravcima.

Posebno se poziv odnosi na kompanije iz sledećih sektora:

1. Digital-health/health-tech,
2. Robotics i radar sensors,
3. AI/AR startapi, Computer vision i NLP,
4. Telecom standardization i 5G.

Sastanci sa predstavnicima Open Innovation tima LG Electronics biće organizovani kao individualne B2B sesije tokom njihove posete NTP Beograd, 31. avgusta ili 1. septembra.

Zainteresovane kompanije mogu se prijaviti popunjavanjem aplikacione forme OVDE.
Rok za prijave je 16. avgust do 15h, a za više informacija zainteresovane kompanije mogu se javiti na mejl bojan.milenkovic@ntpark.rs.

Tim NTP Beograd i razvojnog dela LG Electronics zajedno će izabrati kompanije koje najbolje odgovaraju sastancima i obavestiti sve podnosioce prijava najkasnije do 26. avgusta 2022. Ključni kriterijumi za selekciju biće:

  • Faza razvoja kompanije – prednost kompanijama u zrelijim fazama razvoja tehnologije i tržišta, sa globalnom perspektivom i dokazanim poslovnim modelima, kapacitetom tima i referencama,
  • Prednost kompanijama iz preferencijalnih sektora (prethodno već navedenih).

Open Innovation (OI) tim u LG Moscow R&D Lab podržava interna istraživanja i razvoj kompanije LG Electronics uspostavljanjem saradnje sa inovativnim kompanijama. Cilj OI tima je da pronađe najbolje kandidate koji svojom stručnošću i jedinstvenim pristupom, na obostranu korist, mogu ispuni tehnološke potrebe kompanije LG Electronics.