2022 recap&2023 resolutions: Душица Лукић, кооснивач Joberty - Naučno-tehnološki park Beograd

2022 recap&2023 resolutions: Dušica Lukić, koosnivač Joberty

Pitali smo osnivače iz zajednice po čemu će pamtiti 2022. i koje su novogodišnje rezolucije ispisali za 2023. godinu.

Ovako godinu za nama vidi Dušica Lukić, produc manager i jedan od osnivača startapa Joberty, priželjkujući startapima iz NTP zajednice da u 2023. nastave da se hrabro bore za svoje snove i ciljeve.

U susret 2023, koja je tvoja najznačajnija novogodišnja rezolucija?

– Da se više posvetim sebi, ličnom razvoju i ispunjenju želja i snova za koje nikada ne preostane dovoljno vremena. Sad sebe stavljam na prvo mesto kao apsolutni prioritet.

Po čemu ćeš pamtiti 2022?

– Po odlascima i dolascima – postala sam tetka po prvi put :). Po brojnim putovanjima i avionima koji su mi baš nedostajali tokom pandemije.

Najznačajniji događaj za Joberty u 2022. i šta priželjkujete u Novoj godini?

– Bez razmišljanja, to je Joberty 2.0. Sama ideja nastala je početkom 2022. da bi se konačno ostvarila krajem iste godine. Nadam se da ćemo nastaviti u istom trendu pa da nas u 2023. iznenadi i Joberty 3.0 :). U Novoj godini priželjkujemo završetak seed runde investiranja, ulazak na nova tržišta i proširenje tima koji je zaslužan za sve naše uspehe.

Šta bi poželela startapima iz NTP zajednice u 2023?

– Predviđa se teška godina za startape, ali tek kada postane izazovno kreće i avantura. 🙂 Ja nam želim da iz svega izađemo jači, sa puno naučenih lekcija i da se borimo još jače nego do sada.