Ово су стартапи који иду на мисију откривања француског тржишта - Naučno-tehnološki park Beograd

Ovo su startapi koji idu na misiju otkrivanja francuskog tržišta

Atfield technologies, Cooperation manager, IdeaBuddy i Tapni  startapi su koji u junu ove godine idu na misiju otkrivanja francuskog tržišta!

Oni su na jučerašnjem pitch- u okviru Francusko-srpskog inovacionog foruma prema odluci stručnog žirija ocenjeni kao najbolji među 11 startapa, koji su se borili za svoje mesto u ovoj startap misiji. Čestitke i preostalim startapima na sjajnim pitch-evima: City&me, Data Do 4U, Inclusio, INVT, Milly Technologies, Seif.ai i TableStar

Hvala i sjajnom žiriju na podršci i nimalo lakom zadatku da u veoma oštroj konkurenicji odabere 4 pobednička startapa:  Luc Julia (Software Republiqe), Nicolas Rabrenovic (La French Tech Belgrade), Florent Buschiazzo (BPI France) i Veljko Mihajlović (NOVELIC).

Tokom studijske posete Francuskoj za startape će biti organizovani sastanci sa investitorima, VC-jevima i/ili potencijalnim partnerima, učešće na VivaTech konferenciji, poseta StationF, jednom od najvećih startap kampusa na svetu, dodatan networking kroz mrežu Software Republiqe inkubatora i otvorenog inovativnog ekosistema.

Misiju otkrivanja francuskog tržišta za startape iz Srbije Naučno-tehnološki park Beograd realizovao je u saradnji sa Ambasadom Francuske u Beogradu, u partnerstvu sa bpifrance, La French Tech u Beogradu, Software Republiqe i još tri tehnološka parka u Srbiji: Naučno-tehnološki park Niš, Naučno-tehnološki park Čačak i Naučno-tehnološki park Novi Sad, uz podršku Vlade Švajcarske kroz projekat „Tehnopark Srbija 2- Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova“.