Ово су стартапи који иду на мисију откривања француског тржишта - Naučno-tehnološki park Beograd

Ово су стартапи који иду на мисију откривања француског тржишта

Atfield technologies, Cooperation manager, IdeaBuddy i Tapni  стартапи су који у јуну ове године иду на мисију откривања француског тржишта!

Они су на јучерашњем pitch- у оквиру Француско-српског иновационог форума према одлуци стручног жирија оцењени као најбољи међу 11 стартапа, који су се борили за своје место у овој стартап мисији. Честитке и преосталим стартапима на сјајним pitch-евима: City&me, Data Do 4U, Inclusio, INVT, Milly Technologies, Seif.ai и TableStar

Хвала и сјајном жирију на подршци и нимало лаком задатку да у веома оштрој конкуреницји одабере 4 победничка стартапа:  Luc Julia (Software Republiqe), Nicolas Rabrenovic (La French Tech Belgrade), Florent Buschiazzo (BPI France) и Вељко Михајловић (NOVELIC).

Током студијске посете Француској за стартапе ће бити организовани састанци са инвеститорима, VC-јевима и/или потенцијалним партнерима, учешће на VivaTech конференцији, посета StationF, једном од највећих стартап кампуса на свету, додатан networking кроз мрежу Software Republiqe инкубатора и отвореног иновативног екосистема.

Мисију откривања француског тржишта за стартапе из Србије Научно-технолошки парк Београд реализовао је у сарадњи са Амбасадом Француске у Београду, у партнерству са bpifrance, La French Tech у Београду, Software Republiqe и још три технолошка парка у Србији: Научно-технолошки парк Ниш, Научно-технолошки парк Чачак и Научно-технолошки парк Нови Сад, уз подршку Владе Швајцарске кроз пројекат „Технопарк Србија 2- Подстицање извоза кроз развој технолошких паркова“.