2023 recap & 2024 resolutions: Сандра Иђошки, CEO и кооснивач Collabwriting - Naučno-tehnološki park Beograd

2023 recap & 2024 resolutions: Sandra Iđoški, CEO i koosnivač Collabwriting

Pitali smo neke od osnivača iz zajednice po čemu će pamtiti 2023. godinu i koje su novogodišnje rezolucije ispisali za 2024.

Za Sandru Iđoški, jednog od osnivača startapa Collabwriting u 2023. kao da je stalo pet poslovnih godina, a razlozi su vrlo pozitivni. Sa istim optimizom zato, ulazi i u godinu pred nama.

U susret 2024. koja je tvoja najznačajnija novogodišnja rezolucija?

– Moja najznačajnija novogodišnja rezolucija je da ću više čitati, više učiti i praviti bolji balans između privatnog i poslovnog života.

Po čemu ćeš pamtiti 2023?

– Po neverovatnom putu koji smo kao tim prošli u poslednjih 12 meseci. Od vrlo rane faze i prvih korisnika, do zatvaranja naše prve runde od preko milion evra, imam osećaj da smo proživeli pet poslovnih godina u jednoj. 😄

Najznačajniji događaj za Collabwriting u 2023, i šta priželjkujete od naredne godine?

– Najznačajniji događaj za nas je bilo učešće i pobeda na How to Web konferenciji. U narednoj godini priželjkujemo bar toliko pozitivnog koliko je i prethodna godina donela i da sa istim optimizmom nastavimo da se nosimo sa izazovima.

Novogodišnja poruka kompanijama iz NTP zajednice?

– Ne postoji savršena novogodišnja odluka ili plan – testirajte ideje, učite i slavite svaki mali uspeh koji se desi vašem timu.