Beehold и Tapni у програму Start.up! Germany Tour 2024 - Naučno-tehnološki park Beograd

Beehold i Tapni u programu Start.up! Germany Tour 2024

Beehold i Tapni su startapi koji od januara ulaze u program Start.up! Germany Tour 2024!

Kao najbolje rangiran startap na lokalnom pozivu, Beehold će biti predstavnik Srbije na međunarodnom startap takmičenju na ovom programu sastavljenom od pet regionalnih pitch takmičenja (Evropa, Afrika, MENA, Severna i Južna Amerika i Azija), sa mogućnošću i da otputuje u studijsku posetu Nemačkoj u aprilu 2024!

Pre toga, zajedno sa Tapni, učestvovaće u digitalnom pre-programu sastavljenom od niza edukativnih webinara na različite, relevantne teme o pristupu nemačkom tržištu.

Start.up! Germany Tour je inicijativa Nemačkih privredih komora iz Severne Rajne Vestfalije (IHK) i Nemačkih spoljnotrgovinskih komora (AHK) sa ciljem da podrže međunarodne startape u njihovoj ekspanziji poslovanja na nemačko tržište. Po prvi put, učešće startapa iz Srbije u ovom programu omogućeno je kroz zajedničku saradnju Naučno-tehnološkog parka Beograd (NTP Beograd) i Nemačko-srpske privredne komore (AHK Serbien).

Nemačka je jedno od najatraktivnijih i vodećih evropskih tržišta za startape iz Srbije. Kroz program, startapi će steći važne uvide i znanja o načinima i mogućnostima za uspostavljanje i širenje biznisa na nemačkom tržištu, da se umreže i pristupe kompanijama i korporacijama, ključnim institucijama, akceleratorima i investitorima, kao i drugim startapima iz celog sveta.