Beehold и Tapni у програму Start.up! Germany Tour 2024 - Naučno-tehnološki park Beograd

Beehold и Tapni у програму Start.up! Germany Tour 2024

Beehold и Tapni су стартапи који од јануара улазе у програм Start.up! Germany Tour 2024!

Као најбоље рангиран стартап на локалном позиву, Beehold ће бити представник Србије на међународном стартап такмичењу на овом програму састављеном од пет регионалних pitch такмичења (Европа, Африка, МЕНА, Северна и Јужна Америка и Азија), са могућношћу и да отпутује у студијску посету Немачкој у априлу 2024!

Пре тога, заједно са Tapni, учествоваће у дигиталном пре-програму састављеном од низа едукативних wебинара на различите, релевантне теме о приступу немачком тржишту.

Start.up! Germany Tour је иницијатива Немачких привредих комора из Северне Рајне Вестфалије (IHK) и Немачких спољнотрговинских комора (AHK) са циљем да подрже међународне стартапе у њиховој експанзији пословања на немачко тржиште. По први пут, учешће стартапа из Србије у овом програму омогућено је кроз заједничку сарадњу Научно-технолошког парка Београд (НТП Београд) и Немачко-српске привредне коморе (AHK Serbien).

Немачка је једно од најатрактивнијих и водећих европских тржишта за стартапе из Србије. Кроз програм, стартапи ће стећи важне увиде и знања о начинима и могућностима за успостављање и ширење бизниса на немачком тржишту, да се умреже и приступе компанијама и корпорацијама, кључним институцијама, акцелераторима и инвеститорима, као и другим стартапима из целог света.