Индивидуална саветовања за истраживаче и научнике о комерцијализацији иновација и IP заштити - Дан отворених врата 26. марта у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Individualna savetovanja za istraživače i naučnike o komercijalizaciji inovacija i IP zaštiti – Dan otvorenih vrata 26. marta u NTP Beograd

Naučno-tehnološki park Beograd započinje sa organizacijom Dana otvorenih vrata, koji je namenjen istraživačima i naučnicima koji rade i žele da komercijalizuju rezultate svojih istraživanja, imaju tim i razvijen prvi prototip ili alpha verziju (TRL 3), a potrebna im je dalja podrška u pogledu komercijalizacije inovacija i zaštite intelektualne svojine (IP).

Dan otvorenih vrata biće održavan svakog poslednjeg utorka u mesecu. Savetovanja će se realizovati u Naučno-tehnološkom Parku Beograd počevši od 26. marta, u periodu od 10-16h, a svoj termin možete zakazati putem linka OVDE. Ukoliko bude potrebe, sastanci se mogu održati i online, a broj termina biće popunjavan sukcesivno.

Pozivamo istraživače i naučnike da prate odeljak Vesti na Medija stranici sajta NTP Beograd, gde ćemo najavljivati i druge aktivnosti podrške naučnoj zajednici u komercijalizaciji inovacija.

Savetovanja u oblasti komercijalizacije inovacija i zaštite intelektualne svojine NTP Beograd sprovodi u okviru usluga podrške naučno-istraživačkoj zajednici, kroz aktivnosti čija je realizacija podržana od strane projekta “Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”, uz podršku Vlade Švajcarske i u saradnji sa Švajcarskim institutom za intelektualnu svojinu.