Индивидуална саветовања за истраживаче и научнике о комерцијализацији иновација и IP заштити - Дан отворених врата 26. марта у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Индивидуална саветовања за истраживаче и научнике о комерцијализацији иновација и IP заштити – Дан отворених врата 26. марта у НТП Београд

Научно-технолошки парк Београд започиње са организацијом Дана отворених врата, који је намењен истраживачима и научницима који раде и желе да комерцијализују резултате својих истраживања, имају тим и развијен први прототип или alpha верзију (ТРЛ 3), а потребна им је даља подршка у погледу комерцијализације иновација и заштите интелектуалне својине (IP).

Дан отворених врата биће одржаван сваког последњег уторка у месецу. Саветовања ће се реализовати у Научно-технолошком Парку Београд почевши од 26. марта, у периоду од 10-16h, а свој термин можете заказати путем линка ОВДЕ. Уколико буде потребе, састанци се могу одржати и онлине, а број термина биће попуњаван сукцесивно.

Позивамо истраживаче и научнике да прате одељак Вести на Медија страници сајта НТП Београд, где ћемо најављивати и друге активности подршке научној заједници у комерцијализацији иновација.

Саветовања у области комерцијализације иновација и заштите интелектуалне својине НТП Београд спроводи у оквиру услуга подршке научно-истраживачкој заједници, кроз активности чија је реализација подржана од стране пројекта “Технопарк Србија 2 – Подстицање извоза кроз развој технолошких паркова”, уз подршку Владе Швајцарске и у сарадњи са Швајцарским институтом за интелектуалну својину.