Радионица "Demystifying Angel Investing" - Naučno-tehnološki park Beograd

Radionica „Demystifying Angel Investing“

Naučno-tehnološki park Beograd, u saradnji sa Tačka Povratka organizuje online radionicu o anđeoskom investiranju 24. maja!

Na radionici će biti reči o konceptu investiranja anđela, prilikama koje pruža za proširivanje investicionog portfolija, a o svim bitnim aspektima u vezi sa ovakvim ulaganjem u startape govoriće predavači Mark Friedman, John Harbison, Margaret Bacheler, Ed.D.  uglednog udruženja Angel Capital Association iz SAD. Ova organizacija ima veliko iskustvo u oblasti investiranja anđela, kao i u edukaciji pojedinaca i organizacija o ulaganju u startape.

Neke od tema koje će biti obrađene:
– Šta je ulaganje anđela – uloga u pokretanju i očekivanja,
– Zašto biti anđeo? Karakteristike i motivacije anđela investitora,
– U koju vrstu kompanija anđeli ulažu,
– Koliki je povrat ulaganje anđela,
– Kako funkcioniše
– Ulaganje anđela (upravljanje portfoliom, due diligence i term sheets).

Biće predstavljen i potencijal srpskog inovacionog ekosistema, opcije za investiranje u startape iz Srbije i njihovi dosadašnji rezultati.

NTP Beograd organizuje ovu radionicu sa ciljem da dodatno podrži jačanje startap ekosistema u Srbiji kroz motivisanje i edukaciju potencijalnih investitora anđela.
Broj mesta je ograničen. Učešće je bez naknade uz obavezne prijave. Prijavite se OVDE.

Radionica se realizuje uz podršku Vlade Švajcarske kroz projekat „Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova“.