НТП Београд са компанијама чланицама на 66. Међународном сајму технике и техничких достигнућа - Naučno-tehnološki park Beograd

NTP Beograd sa kompanijama članicama na 66. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća

Svratite na 66. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća do petka i upoznajte se sa inovacijama nekih od kompanija članica NTP Beograd, kao i našim uslugama i programima podrške startapima i rastućim tehnološkim kompanijama.

NTP Beograd ove godine predstavlja zajednicu od preko 100 kompanija članica, a svoja rešenja ekološku antivaroznu košnicu (Eco Hive doo) akustički senzor za detekciju zvučnih događaja u dalekom polju (Dirigent Acoustics) pametna brojila za merenje električne energija (Meter&Control), Water Me&You i The Legend of Jaffa Brownie igrice igrice (Shosha games) predstavili su na našem štandu u hali 2B.

Posetite nas od 21-24. maja, upoznajte se sa njihovim sjajnim tehnološkim inovacijama i čujete više o našim programima podrške za startape i tehnološko rastuće kompanije.

Nastup NTP Beograd i kompanija članica omogućen je pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija.

Vidimo se!