НТП Београд са компанијама чланицама на 66. Међународном сајму технике и техничких достигнућа - Naučno-tehnološki park Beograd

НТП Београд са компанијама чланицама на 66. Међународном сајму технике и техничких достигнућа

Свратите на 66. Међународни сајам технике и техничких достигнућа до петка и упознајте се са иновацијама неких од компанија чланица НТП Београд, као и нашим услугама и програмима подршке стартапима и растућим технолошким компанијама.

НТП Београд ове године представља заједницу од преко 100 компанија чланица, а своја решења еколошку антиварозну кошницу (Eco Hive doo) акустички сензор за детекцију звучних догађаја у далеком пољу (Dirigent Acoustics) паметна бројила за мерење електричне енергија (Meter&Control), Water Me&You и The Legend of Jaffa Brownie igrice игрице (Shosha games) представили су на нашем штанду у хали 2Б.

Посетите нас од 21-24. маја, упознајте се са њиховим сјајним технолошким иновацијама и чујете више о нашим програмима подршке за стартапе и технолошко растуће компаније.

Наступ НТП Београд и компанија чланица омогућен је под покровитељством Министарства науке, технолошког развоја и иновација.

Видимо се!