https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2021/04/inkubacija_1.png

Инкубација

Ваша идеја је у развоју? Одлучни сте и спремни да је реализујете? Наш програм Инкубације пружа вам потребно знање, контакте и инспиративно окружење које ће вам помоћи у томе.

* Учешће у програму инкубације не искључује учешће у осталим програмима

Закорачи у стартап свет кроз петодневни програм учења, рада и дружења, намењен студентима, који желе да стекну основна знања и вештине за развој иновативних бизниса. ParkUP! се одржава два путa годишње, у оквиру летњег и зимског семестра.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2021/04/raising-stars.png

Raising Starts

Желиш да убрзаш развој свог стартапа? Raising Starts ти пружа неопходна знања и вештине – стручну и финансијску подршку до 15.000 CHF за убрзан развој твоје идеје, како би се припремили за инвестиције и глобално тржиште.

IMAGINE IF!

IMAGINE IF! је прво глобално такмичење и предакцелераторски програм за иновације у области здравства. Програм health-tech стартапима у раним фазама развоја доноси широке могућности – менторство, потенцијал за осигурање капитала, бесплатне савете водећих компанија у овој области и глобално умрежавање са мрежом Innovation Forum Cambridge.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2021/05/slika.png

Colosseum Sports Tech Serbia

Верујеш да је будућност спорта блиско везана за развој нових технологија? Colosseum Sports Tech Србија је први програм подршке креиран да подстакне иновације у спорту кроз подршку sports-tech стартапима у раним фазама развоја. Можда је баш твоја идеја следећа велика иновација у области спорта!

Домаће технолошке компаније

Посебан сет услуга подршке НТП Београд креиран је за унапређење услова пословања и развој локалних растућих компанија (мала и средња предузећа којa развијају иновативне технологије и решења и истраживачко развојни центри компанија на вишим степенима развоја који развијају иновације).

Softlanding

Softlanding програм креиран је као подршка страним компанијама које намеравају да отворе иновативне фирме или истраживачко-развојне центре и одељења у Србији. НТП Београд ће помоћи да се брже адаптирате тржишту и упознате са условима пословања.