sren Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Prvi INAT samit Beogradu

Prvi međunarodni INAT Samit održaće se u Beogradu od 20. do 23. aprila u organziaciji Innovation Attitude (INAT) Centre, gde se očekuje oko 30 predavača i 500 učesnika iz Srbije i regiona. Konferencija ima za cilj da okupi mlade ambiciozne ljude iz Srbije i regiona i poveze ih sa globalnim tržištem, podrži dalji razvoj IT scene kroz dalju edukaciju IT stručnjaka i da podrži dalju promociju Srbije, ali i celog Dunavskog regiona kao značajnog ekosistema za inovacije, ali i investicije.

Na INAT Sumitu pored domaćih predavača, čak 70% dolazi iz inostranstva i to Velike Britanije, Nemačke, Francuske, Italije, Švedske, Kanade, Izraela, Slovenija i Bugarske.

Ovom prilikom će prisutni moći da čuju: Lazara Džamića (kreativni strateg), Marka Jevtića (Nordeus), Vilijama Karbonea (IBM), Eda Leona Klingera (Flock), Ivana Gligorijevića (direktor mBrainTrain), Predraga Martića (NetCast), Milovana Jovičića (dizajner i softverski developer), kao i Branislava Nikolića (osnivač firme AYO).

Posetioci će imati priliku da nauče više o primeni VR/AR, korisničkom iskustvu i metodologiji design thinking-a, korišćenju agilnog projektnog menadžmenta u vođenju IT projekata, BigData, primeni IT inovacija u turizmu, medicini, kao i efektnom digitalnom marketingu, Iot i pametnim gradovima. Posebno zanimljiva tema za naše mlade preduzetnike će biti o crowdfunding-u

za startape, i potencijalma za dolazak do finansijskih sredstava, ali i mogućnostima investiranja.

Prijave su otvorene do 4. aprila.