sren Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Први ИНАТ самит Београду

Први међународни ИНАТ Самит одржаће се у Београду од 20. до 23. априла у органзиацији Innovation Attitude (ИНАТ) Centre, где се очекује око 30 предавача и 500 учесника из Србије и региона. Конференција има за циљ да окупи младе амбициозне људе из Србије и региона и повезе их са глобалним тржиштем, подржи даљи развој ИТ сцене кроз даљу едукацију ИТ стручњака и да подржи даљу промоцију Србије, али и целог Дунавског региона као значајног екосистема за иновације, али и инвестиције.

На ИНАТ Сумиту поред домаћих предавача, чак 70% долази из иностранства и то Велике Британије, Немачке, Француске, Италије, Шведске, Канаде, Израела, Словенија и Бугарске.

Овом приликом ће присутни моћи да чују: Лазара Џамића (креативни стратег), Марка Јевтића (Нордеус), Вилијама Карбонеа (ИБМ), Еда Леона Клингера (Flock), Ивана Глигоријевића (директор мБраинТраин), Предрага Мартића (NetCast), Милована Јовичића (дизајнер и софтверски девелопер), као и Бранислава Николића (оснивач фирме АYО).

Посетиоци ће имати прилику да науче више о примени ВР/АР, корисничком искуству и методологији design thinking-a, коришћењу агилног пројектног менаџмента у вођењу ИТ пројеката, БигДата, примени ИТ иновација у туризму, медицини, као и ефектном дигиталном маркетингу, Иот и паметним градовима. Посебно занимљива тема за наше младе предузетнике ће бити о crowdfunding-у

за стартапе, и потенцијалма за долазак до финансијских средстава, али и могућностима инвестирања.

Пријаве су отворене до 4. априла.