Connect2Israel NTP Beograd 2017 - Naučno-tehnološki park Beograd

Connect2Israel NTP Beograd 2017

Connect2Israel NTP Beograd 2017

Naučno-tehnološki park Beograd ima čast da najavi dolazak grupe investitora iz Izraela predvođenih Simanian Orenom, ključnom osobom za startap projekte u Tel Avivu, kao i osnivačem StarTau, Univerzitetskog preduzetničkog centra.
Prilikom svog boravka u Srbiji, u maju mesecu ove godine, Oren Simanian se upoznao sa startap zajednicom u našoj zemlji, gde je prepoznao potencijal koji ovde postoji i mogućnost daljeg razvijanja startap ekosistema. To je glavni razlog njegove ponovne posete, ovoga puta sa grupom investitora iz Izraela spremnih da saslušaju, savetuju i što je najvažnije, potencijalno investiraju u startap projekte.
U okviru posete “Connect2Israel NTP Beograd 2017” planirano je održavanje panela u ponedeljak, 4. decembra u 11 časova u Naučno-tehnološkom parku Beograd na Zvezdari, a odmah nakon toga i dve radionice za startap kompanije. Takođe, 4. decembra 2017. od 18 časova, biće održano i predavanje za studente na Matematičkom fakultetu Beogradskog Univerziteta o koracima ka uspešnom startapu.
Pozivamo sve zainteresovane koji žele da uzmu učešće u panelu “Da li smo spremni za investiciju” i radionicama u NTP Beograd 4. decembra i na taj način čuju nešto novo iz oblasti startap investiranja, da se prijave za panel i za radionice ovde, a za predavanje na matematičkom na našoj fb stranici ili direktno na e-mail event@ntpark.rs
Članovi delegacije koju Oren Simanian predvodi činiće Yuval Lazi, partner u kompaniji Barnea and Co’s, specijalista za međunarodnu saradnju i investicije; Moshe Safarty, osnivač i suvlasnik kompanije Krypton VC , stručnjak za finansije i investiciono bankarstvo; Danny Hadar, osnivač u kompaniji Peregrine Ventures i jedan od investitora u Izraelu; Gilad Uziely, direktor za ekonomski razvoj grada Tel Aviva; Tzhaki Reichenstein potpredsednik za razvoj poslovanja u Matrixu i osnivač Izraelskog liderskog Foruma; Ido Politzer, jedan od osnivača energetskog inovacionog centra.
Nemojte propustiti priliku da se susretnete sa našim gostima i tako unapredite svoj razvoj. Budite i vi deo startap zajednice u Srbiji koja svakodnevno raste. Učite od najbojih svetskih imena iz oblasti startap investiranja i sve to potpuno besplatno.
Prijavite se još danas, mesta su ograničena.
Čekamo vas!