Connect2Israel NTP Beograd 2017 - Naučno-tehnološki park Beograd

Connect2Israel NTP Beograd 2017

Connect2Israel NTP Beograd 2017

Научно-технолошки парк Београд има част да најави долазак групе инвеститора из Израела предвођених Simanian Orenom, кључном особом за стартап пројекте у Тел Авиву, као и оснивачем StarTau, Универзитетског предузетничког центра.
Приликом свог боравка у Србији, у мају месецу ове године, Oren Simanian се упознао са стартап заједницом у нашој земљи, где је препознао потенцијал који овде постоји и могућност даљег развијања стартaп екосистема. То је главни разлог његове поновне посете, овога пута са групом инвеститора из Израела спремних да саслушају, саветују и што је најважније, потенцијално инвестирају у стартап пројекте.
У оквиру посете “Connect2Israel NTP Beograd 2017” планирано је одржавање панела у понедељак, 4. децембра у 11 часова у Научно-технолошком парку Београд на Звездари, а одмах након тога и две радионице за стартaп компаније. Такође, 4. децембра 2017. од 18 часова, биће одржано и предавање за студенте на Математичком факултету Београдског Универзитета о корацима ка успешном стартaпу.
Позивамо све заинтересоване који желе да узму учешће у панелу “Да ли смо спремни за инвестицију” и радионицама у НТП Београд 4. децембра и на тај начин чују нешто ново из области стартап инвестирања, да се пријаве за панел и за радионице овде, а за предавање на математичком на нашој фб страници или директно на e-mail event@ntpark.rs
Чланови делегације коју Oren Simanian предводи чиниће Yuval Lazi, партнер у компанији Barnea and Co’s, специјалиста за међународну сарадњу и инвестиције; Moshe Safarty, оснивач и сувласник компаније Krypton VC , стручњак за финансије и инвестиционо банкарство; Danny Hadar, оснивач у компанији Peregrine Ventures и један од инвеститора у Израелу; Gilad Uziely, директор за економски развој града Тел Авива; Tzhaki Reichenstein потпредседник за развој пословања у Маtrixu и оснивач Израелског лидерског Форума; Ido Politzer, један од оснивача енергетског иновационог центра.
Немојте пропустити прилику да се сусретнете са нашим гостима и тако унапредите свој развој. Будите и ви део стартап заједнице у Србији која свакодневно расте. Учите од најбојих светских имена из области стартап инвестирања и све то потпуно бесплатно.
Пријавите се још данас, места су ограничена.
Чекамо вас!