Технологија је упала у мед - О будућности прехрамбене индустрије 17. јуна на Raising Talks са Дарком Мандићем - Naučno-tehnološki park Beograd

Tehnologija je upala u med – O budućnosti prehrambene industrije 17. juna na Raising Talks sa Darkom Mandićem

Ako ste mislili da je nemoguće proizvesti med bez pčela, naš sagovornik na narednom Raising Talks vebinaru će vas razuveriti. Darko Mandić se već godinama uspešno bavi medom, ali ne kao pčelar već kao inovator i preduzetnik, a njegov novi startap MeliBio razvija tehnologiju koja zamenjuje medonosne pčele!

Prva kompanija koju je osnovao – Happy Honey je kvalitetan med obogatila voćem i drugim prirodnim sastojcima i od toga napravila zdrav i zanimljiv proizvod koji je prepoznat na celom tržištu Jugoistočne Evrope. Na prestižnom sajmu hrane SIAL u Parizu, Happy Honey med i malina svrstan je u najinovativnije proizvode na celom svetu. Pre samo par meseci njegov novi starap našao se u BBC i FastCompany izveštajima o biotehnološkim inovacijama koje obećavaju.

Iskustva sa svog startap putovanja, planovima o novom proizvodu – mleku bez krava i kako vidi budućnost prehrambene industrije, sa nama deli 17. juna od 17:30. Vidimo se na ZOOM-u!

Prijave na LINKU.

Sa njim razgovara Katarina Popović, konsultantkinja i trener javnog nastupa.

Raising Talks  vebinari realizuju se u okviru Raising Starts programa podrške startapima u najranijim fazama razvoja. Program sprovodi Naučno-tehnološki park Beograd, uz podršku Vlade Švajcarske, u okviru projekta “Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”.