Технологија је упала у мед - О будућности прехрамбене индустрије 17. јуна на Raising Talks са Дарком Мандићем - Naučno-tehnološki park Beograd

Технологија је упала у мед – О будућности прехрамбене индустрије 17. јуна на Raising Talks са Дарком Мандићем

Ако сте мислили да је немогуће произвести мед без пчела, наш саговорник на наредном Raising Talks вебинару ће вас разуверити. Дарко Мандић се већ годинама успешно бави медом, али не као пчелар већ као иноватор и предузетник, а његов нови стартап MeliBio развија технологију која замењује медоносне пчеле!

Прва компанија коју је основао – Happy Honey је квалитетан мед обогатила воћем и другим природним састојцима и од тога направила здрав и занимљив производ који је препознат на целом тржишту Југоисточне Европе. На престижном сајму хране SIAL у Паризу, Happy Honey мед и малина сврстан је у најиновативније производе на целом свету. Пре само пар месеци његов нови старап нашао се у BBC и FastCompany извештајима о биотехнолошким иновацијама које обећавају.

Искуства са свог стартап путовања, плановима о новом производу – млеку без крава и како види будућност прехрамбене индустрије, са нама дели 17. јуна од 17:30. Видимо се на ZOOM-у!

Пријаве на ЛИНKУ.

Са њим разговара Kатарина Поповић, консултанткиња и тренер јавног наступа.

Raising Talks  вебинари реализују се у оквиру Raising Starts програма подршке стартапима у најранијим фазама развоја. Програм спроводи Научно-технолошки парк Београд, уз подршку Владе Швајцарске, у оквиру пројекта “Технопарк Србија 2 – Подстицање извоза кроз развој технолошких паркова”.