Обележен завршетак другог циклуса Raising Starts програма - Naučno-tehnološki park Beograd

Obeležen završetak drugog ciklusa Raising Starts programa

Obeležili smo “diplomiranje” druge generacije Raising Starts programa, koja snažno korača dalje u neverovatni globalni startap put!

Kroz Raising Starts 2.0 podržano je 45 timova, dok je njih 23 dobilo dodatnu mentorsku i finansijsku podršku. Ponosni smo da je 9 od 23 startapa iz ovog ciklusa prikupilo dodatno finansiranje u toku samog programa, svi startapi imaju test korisnike i nastavljaju dalje validaciju svog biznis modela. Neki od njih su ostvarili prve prodaje, ugovorili velike partnere i postali deo međunarodnih akceleratora!

Na Raising Starts 2.0 ove godine održano je više od 450 individualnih mentorskih sesija.

Na okupljanju učesnika sa nama je bio i jedan od mentora – Đuro Stojanović, nepresušan izvoz motivacije za sve startape od prvog dana programa, koji je još jednom podelio svoje startap mudrosti i gasio znatiželju startapa odgovorima na brojna pitanja. Neke nove prilike za startape predstavila je i Jasmina Popovska, kroz programe Evropskog instituta za tehnologiju (EIT Manufacturing).

Raising Starts donosi podršku u najrizičnijoj fazi razvoja – pre samog MVP-a i prihoda i tako stvara novu startap generaciju u našem ekosistemu. Pozivamo sve one koji se upuštaju u startap put da se prijave na treći poziv koji je otvoren do 28.12. u podne.

Program Raising Starts Naučno tehnološki park Beograd sprovodi uz podršku Vlade Švajcarske, u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš i Naučno-tehnološkim parkom Čačak.