Технолошке компаније - Naučno-tehnološki park Beograd

Шта можеш да очекујеш од НТП Београд?

Инспиративно окружење у заједници иноватора убрзаће додатно ваш раст и допринети откривању нових решења за постојеће изазове, уз могућност да привучете најбоље таленте. Подржаћемо вас да истражите нова тржишта повезивањем са потенцијалним партнерима и увећате своју видљивост на локалном и међународном нивоу.

Простор

У ушушканом амбијенту Звездарске шуме, модеран пословни простор НТП Београд ставља на располагање савремено опремљене канцеларије за рад, сале за састанке, конференцијски центар, паркинг, coworking простор, као и савремено опремљене иновационе лабораторије (CNC, Laser Lab, 3D Lab).

Приступ мрежи

У окружењу младих стартап оснивача бићете на извору промена и инспирације, наша међународна мрежа партнера олакшаће ваш пробој на нова тржишта, а кроз блиску везу са факултетима и локалним организацијама оснажујемо и ваше везе са младим талентима и јачање најважнијег дела компаније – вашег тима.

Видљивост и промоција

НТП Београд је станица бројних страних делегација, представника корпорација, амбасада и државних институција, што увећава изложеност компанија чланица, даје прилике за нова партнерства, иницијативе и већи утицај за побољшање услова пословања. Одржавамо блиске везе и партнерства и са медијима, у циљу промоције развоја иновација, нових технологија и ваших решења за будућност.

Домаће технолошке компаније

Посебан сет услуга подршке НТП Београд креиран је за унапређење услова пословања и развој локалних технолошких компанија (мала и средња предузећа којa развијају иновативне технологије и решења и истраживачко развојни центри компанија на вишим степенима развоја који развијају иновације).

Softlanding

Softlanding програм креиран је као подршка страним компанијама које намеравају да отворе иновативне фирме или истраживачко-развојне центре и одељења у Србији. НТП Београд ће помоћи да се брже адаптирате тржишту и упознате са условима пословања.