Шта можеш да очекујеш од НТП Београд?

Твоја идеја овде постаје бизнис! Добићеш свестрану подршку да изградиш, убрзаш развој свог стартапа и пронађеш одговарајуће финансирање. Уз помоћ доступних програма и услуга прескочићеш препреке које прате ране фазе пословања и напредоваћеш у заједници иноватора која ти пружа знање, међународну видљивост, приступ фондовима и ширење мреже контаката.

Приступ инвестирању

Са нама ћеш научити све што би требало да знаш о финансирању стартапа. Усмерићемо те да препознаш када је право време за инвестицију, који фонд је најбољи match за тебе и повезати те са инвеститорима. А знаш да кажу да ако идеја не може да се исприча током једне вожње лифтом неће наићи на добре реакције? Не брини, помоћи ћемо ти да у сваком тренутку будеш спреман за pitch који никога не оставља равнодушним.

Убрзан развој

Приступ знањима о Lean Startup методологији, менторска подршка, рад са локалним и међународним експертима, убрзаће развој твог стартапа. Окружи се иноваторима и другим стартап оснивачима са којима делиш исти поглед на свет, у само свом радном office-у. На располагању су ти и сале за састанке и савремено опремљене иновационе лабораторије за  убрзан развој хардверских решења! Са ојачаним тимом и драгоценим знањем, бићеш спреман да привучеш инвеститоре и освојиш глобално тржиште.

Умрежавање

Развијамо и ширимо мрежу, твоје је да нам се придружиш! Искористи контакте и партнере НТП Београд који су потенцијално твоји нови чланови тима, купци, инвеститори или сарадници. Са преко 130 догађаја на годишњем нивоу и 6000+ посетилаца, међу којима су и представници страних привредних делегација, међународних компанија, инвестиционих фондова и стартапа, НТП Београд ти пружа невероватне могућности да увећаш глобалну видљивост и шириш своје конекције.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2021/05/inkubacija_1-2.png

Инкубација

Ваша идеја је у развоју? Одлучни сте и спремни да је реализујете? Наш програм Инкубације пружа вам потребно знање, контакте и инспиративно окружење које ће вам помоћи у томе.

* Учешће у програму инкубације не искључује учешће у осталим програмима

Raising Starts

Желиш да убрзаш развој свог стартапа? Raising Starts ти пружа неопходна знања и вештине – стручну и финансијску подршку до 15.000 CHF за убрзан развој твоје идеје, како би се припремили за инвестиције и глобално тржиште.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2021/05/slika.png

Colosseum Sports Tech Србија

Верујеш да је будућност спорта блиско везана за развој нових технологија? Colosseum Sports Tech Србија је први програм подршке креиран да подстакне иновације у спорту кроз подршку sports-tech стартапима у раним фазама развоја. Можда је баш твоја идеја следећа велика иновација у области спорта!

IMAGINE IF!

IMAGINE IF! је прво глобално такмичење и предакцелераторски програм за иновације у области здравства. Програм health-tech стартапима у раним фазама развоја доноси широке могућности – менторство, потенцијал за осигурање капитала, бесплатне савете водећих компанија у овој области и глобално умрежавање са мрежом Innovation Forum Cambridge.