Орен Симаниан у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Орен Симаниан у НТП Београд

Орен Симаниан у НТП Београд

У среду и четвртак, 10. и 11. маја, Научно-технолошки парк Београд ће посетити познати израелски стартап експерт, Орен Симаниан, који ће том приликом одржати низ радионица као и предавање под називом “Од идеје до успешног бизниса”.

Израел је, у данашње време, познат као стартап нација, у том духу посета има за циљ да се присутнима приближи искуство које је ова земља имала у стварању и развоју сопственог стартап екосистема и подели знање и вештине везане за стварање успешног бизниса.

Орен Симаниан је једна од кључних особа у развоју Израелског стартап еко система. Он је професора на Универзитету Тел Авив, иноватор и предузетник. Оснивач је Центра за предузетништво на Универзитету у Тел-Авиву, СтарТАУ, Маркетинг менаџер у Израелу при компанији Индиегого, интернационалној компанији, чији је основни циљ да, помоћу организованог финансирања, предузетничке идеје пласира на тржиште.

Позивамо вас да присуствујете предавању, организованом од стране Научно-технолошког парка Београд, овог интернационалног предавача и ментора који је инспирисао и помогао многим предузетницима да покрену и развију сопствени бизнис.

Пријава за предавање на ФБ страни НТП Београд. Улаз је слободан.