sren Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Представљање програма финансијске подршке МСП

Имамо задовољство да вас позовемо на скуп, у организацији Фонда за иновациону делатност, поводом поновног покретања Програма раног развоја и Програма суфинансирања иновација. Скуп ће се одржати 1. јуна 2017. године у просторијама Научно-технолошког парка Београд, Вељка Дугошевића 54, од 11 до 13 часова.

Ова два програма, које је Фонд успешно спроводио у периоду 2011-2016. захваљујући средствима из ИПА фондова Европске уније, представљају финансијске инструменте за подршку иновативном домаћем предузетништву у малим и средњим предузећима. У новом циклусу који Фонд за иновациону делатност сада покреће Програми ће се у износу од 2,7 милиона евра финансирати из Пројекта за унапређење конкурентности и запошњавања, који спроводе Влада Републике Србије и Светска банка.

Сврха Програма је обезбеђивање директне финансијске помоћи малим и средњим предузетницима за развој иновативних услуга, процеса и производа са тржишним потенцијалом.

Присутнима ће се обратити високи представници Републике Србије и Светске банке, као партнери Фонда на овом пројекту, док ће тим Фонда детаљно представити садржај оба програма.