SMARTSY и Blinking путују на Slush - Naučno-tehnološki park Beograd

SMARTSY и Blinking путују на Slush

SMARTSY и Blinking путују на Slush од 30. новембра до 1. децембра!

Пут Хелинкија крајем месеца представници изабраних стартапа крећу захваљујући заједничкој иницијативни Научно-технолошког парка Београд и Амбасаде Финске у Београду да подрже одлазак два стартапа на водећу европску tech конференцију фокусирану на осниваче.

Амбасадор Финске у Србији Њ.Е. Niklas Lindqvist и његови сарадници, састали су се данас у НТП Београд са директорком Гордана Даниловиц Грковић и представницима одабраних стартапа који су им презентовали своје иновативне бизнисе, док су представници амбасаде дали стартапима конкретне савете како да најбоље искористе своје учешће на Slush конференцији.

Током главног програма и на side event-има, SMARTSY и Blinking ће о актуелним технолошким трендовима и пратећим изазовима, дилемама оснивача и кретањима инвестиционих токова, слушати неке од водећих имена глобалне tech сцене и умрежити се са више од 5.000 представника других стартапа, преко 3.000 инвеститора и VC фондова из целог света!

Две улазнице за овај престижни догађај обезбедила је Амбасада Финске у Београду, док Научно-технолошки парк Београд подржава одлазак два стартапа у Хелсинки покривањем трошкова повратних авио карата, кроз пројекат “Технопарк Србија 2 – Подстицање извоза кроз развој технолошких паркова”, уз подршку Владе Швајцарске.