Свечано отворен Desing Taste центар у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Свечано отворен Desing Taste центар у НТП Београд

Свечано отворен Desing Taste центар у НТП Београд

У присуству бројних званица, компанија Desing је у петак, 24. јуна свечано отворила Центар за иновације и развој прехрамбених производа – Desing Taste центар, у оквиру Научно-технолошког парка Београд.

На неформалном дружењу, пословни партнери и пријатељи компаније имали су прилику да обиђу просторије Taste центра и да се упознају са његовим активностима и резултатима који се у наредном периоду могу очекивати.

Основна идеја оснивања Центра усмерена је ка развоју иновативних производа и технолошких процеса. Поред тога, делатност Центра уско ће бити везана за научно-истраживачки рад, пружање консултативних услуга, организовање курсева и летњих школа за различите групе корисника како би кроз практичан рад са експертима и запосленима у компанији Десинг стекли знања о развоју производа и производњи у прехрамбеној индустрији. Између осталог циљ новооснованог Центра ће бити да прати и примењује савремене трендове и достигнућа у прехрамбеној индустрији.

Могућност умрежавања у НТП Београд и покретање Taste центра у његовим оквирима отвара могућности за још снажнији развој пословања наше компаније како на домаћем, тако и на иностраним тржиштима.