Фесто промовише нове технологије у образовању - Naučno-tehnološki park Beograd

Фесто промовише нове технологије у образовању

Фесто промовише нове технологије у образовању 2

Данас је у Научно-технолошком парку Београд одржана презентација Tec2Screen® у организацији компаније Фесто, у сарадњи са Градом Београдом и НТП Београд. Презентацији су присуствовали Младен Шарчевић, Министар просвете, науке и технолошког развоја, Габријела Грујић, саветник министра за дуално образовање, Марко Попадић, посебни саветник и шеф кабинета министра, Драгомир Петронијевић, члан градског већа, као и директори и представници средњих школа.

Tec2Screen® је мобилни систем патентиран од стране компаније Фесто Дидактик који садржи интерактивни софтвер за учење пријатан за корисника.

Фесто дидактички центар је почео са радом током 2016.године у Научно технолошком парку Београд у коме се спроводе сертификоване Фесто обуке за техничка лица из производних компанија. Едукативни центар је намењен и за едукацију наставног кадра из средњих школа и факултета, као и ученика средњих техничких школа и студената техничких факултета.

Од почетка рада Фесто дидактичког центра, влада велико интересовање у српској индустрији за семинарима и значајан број техничких лица из водећих производних компанија је похађало семинаре.