Представљено такмичење „Најбоља стартап идеја” - Naučno-tehnološki park Beograd

Представљено такмичење „Најбоља стартап идеја”

Представљено такмичење „Најбоља стартап идеја”

Данас је у Градском већу, на Тргу Николе Пашића 6, одржана презентације такмичења “Најбоља старт уп идеја”. О самом такмичењу је говорио Драгомир Петронијевић, члан градског већа истакавши да се пријаве подносе до 20. марта И да ће млади људи радити у тимовима од двоје до петоро. Најбоље стартап идеје ће бити изабране од стране комисије формиране од привредника, који су финансијски подржали такмичење.

Више о важности предузетништва, креативном стваралаштву и о подршци које Научно-технолошки парк Београд пружа својим чланицама, кроз сет пословних услуга креираних на основу реалних потреба, говорили су Ненад Митошевић, представник Ант Енергy Консалтинга и Марија Симеон, представник тима НТП.

Ант Енергy Консалтинг је компанија која већ послује у оквиру НТП, а бави развoјем интегрисаних техничких, организационих, финансијских и информационих решења у области енергетске ефикасности и енергетике.

Митошевић је поручио да се не треба бојати грешака и неуспеха, зато што су управо то ситуације из којих се највише уче, али и да је у правом окружењу и уз адекватну подршку све могуће.

Од заинтересованих средњошколаца и студената, којима је ово такмичење намењено, се очекује да ураде нацрте својих идеја, док се након 27. марта планирају обуке за њихове тимове, које ће се одржати у Нтп Београд. Најбоље идеје биће награђене новчано, опремом и обезбеђеним простором у ком би могли да започну свој бизнис.

Финале ће се одржати у Старом двору крајем априла.