sren Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

“Инвестициона спремност иновационих пројеката у југоисточној Европи”

Научно-технолошки парк Београд представио своје програме подршке на панелу Програм раста компанија” током догађаја “Инвестициона спремност иновационих пројеката у југоисточној Европи” у Загребу 3-4. јула 2018 .

Радионицу  je организовала Европска комисија (DG JRC) у сарадњи са Машинским факултетом Универзитета у Загребу, Центром за трансфер технологије и Хрватском агенцијом за мала и средња предузећа, иновације и инвестиције .

Овај догађај је истражио механизме подршке који су неопходни за развој и повећање иновација у југоисточној Европи и развој пројеката који се могу финансирати.

Главни фокус ове радионице је размена најбољих пракси у подршци спремности инвестирања за технолошко развојне компаније и покретања у југоисточној Европи и западном Балкану и разумиевање услова за развој пројеката који се могу бирати. Представљене су политичке иницијативе, процеси имплементације, инструменти и активности на изградњи капацитета, као и искуства из прве руке и студије случаја из целог региона и шире.

Очекује се да ће закључци овог догађаја бити укључени у шири политички развој и допринети постојећим и прилагођеним инструментима који могу шире подржати иновативне компаније у тој области.

Научно-технолошки парк Београд на “Инвестициона спремност иновационих пројеката у југоисточној Европи” у Загребу 4Научно-технолошки парк Београд на “Инвестициона спремност иновационих пројеката у југоисточној Европи” у Загребу 2Научно-технолошки парк Београд на “Инвестициона спремност иновационих пројеката у југоисточној Европи” у Загребу 3