sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Предавање Гојка Аџића о Impact mapping техници 13. фебруара у НТП Београд

Како да у вашим плановима препознате које идеје стварно имају потенцијал, а које су само губљење времена?

У томе вам значајно може помоћи Мапирање ефеката (Impact mapping) једноставна, али веома моћна техника за планирање, нарочито корисна за технолошке пројекте и софтверске производе који се испоручују итеративно.

Све о њеној примени зна Гојко Аџић, програмер, конуслтант и партнер у Neuri Consulting, који ће 13. фебруара у конференцијском центру НТП Београд од 16h одржати предавање “Impact mapping: Да ли твој приступ има потенцијал – Техника планирања за тимове који стварају промене софтверским производима”.

Гојко Аџић је аутор књига “Running Serverless”, ” Impact mapping “, “Specification by Example”, добитник European Software Testing Outstanding Achievement Award (2016),  Most Influential Agile Testing Professional Award (2011), као иJolt Award za najbolju IT knjigu (2012) i AWS Serverless Hero (2019).

Предавање је засновано на вишегодишњем истраживању са разним компанијама, од међународних гиганта до малих иновативних стартуп тимова, државних институција и непрофитних организација које су успешно примениле мапирање ефеката да уз значајно мање рада постигну много веће ефекте.

Користећи ову технику, државна институција је, на пример, завршила огроман ИТ пројекат две године пре рока. Слично, нов систем за спречавање пореских превара је уштедео десетине милиона евра више него што је очекивано.  Градска управа је паметно инвестирала у ИТ систем за распоред радова након земљотреса и то им је помогло да уштеде ред величине више новца него што су очекивали.

Предаванје Гојка Аџића, НТП Београд организује у сараднји са компанијом Теленор. Учешће је бесплатно, а пријаве доступне на ЛИНКУ.