PR у служби раста стартапа - Радионица са Eugen Stamm-ом 8. новембра у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

PR у служби раста стартапа – Радионица са Eugen Stamm-ом 8. новембра у НТП Београд

Како да причу о вашем стартапу, производу или услузи испричате на атрактиван, свима пријемчљив начин?
Како да привучете пажњу медија, успоставите и одржавате односе са њима?
Зашто вам је потребан добар PR (иако можда мислите да није)?

По одговоре на ова питања и конкретне PR савете из праксе, дођите на радионицу са Eugen Stamm-ом, стартап новинаром у европском фонду Verve Ventures!

📅 8. новембар
🕒 16h
📍 Научно-технолошки парк Београд, Вељка Дугошевића 54

Пријаве на ЛИНКУ.

Eugen Stamm има више од 15 година новинарског искуства у покривању тема у области развоја иновација и инвестирања у технолошке стартапе. Радио је за Neue Zurcher Zeitung, најугледније швајцарске новине. Verve Ventures се придружио 2018. године и израдио стратегију садржаја са фокусом на интервјуе са предузетницима из портфеља. Направио је и неколико инвестиција у стартапе, имао је неколико еxит-а и био је члан одбора швајцарског fintech стартапа.

Дефинисање go-to-media наратива помаже стартапима у изградњи PR стратегија, да успоставе и одржавају позитиван однос са јавностима, управљају репутацијом, као и потенцијалним кризним ситуацијама. Крајњи циљ PR-а за стартапе је привлачење пажње и подизање видљивости код потенцијлних купаца, инвеститора и других заинтересованих страна.

Предавање се организује уз подршку Владе Швајцарске, у оквиру пројекта “Технопарк Србија 2 – Подстицање извоза кроз развој технолошких паркова”.